Cikkszám: búvárszivattyú
Készletinfó: Raktáron
317 500 Ft
Nettó ár: 317 500 Ft

Prémium búvárszivattyúk

Sokoldalú felhasználásra alkalmas. Egyszerű felépítésű szivattyúk, mégis megfelelnek minden kritériumnak és elvárásnak a szivattyúkat érintőleg, melyeket nehéz körülmények között használnak

A QDFU Prémium, WQ Prémium szivattyúk valók a legnehezebb munkákhoz, olyan mint építési területek víztelenítésére, szivattyúzásúra, bányákban.

A WQ Professional szennyvíz szivattyú, nagy ellenálló képességű a szennyeződés csiszoló hatásával  és a szálas szennyeződéssel szemben. Általában derítők, szennyvíz aknák szivattyúzására alkalmas.

Felépítése a QDFU Prémium, és WQ Prémium szivattyúknak úgy van kialakítva, hogy a motor hűtése az oldalt beáramló vízzel megoldott, melynek kimenete a szivattyú felett van. További előnye az ilyen hűtésnek, hogy hűt lassú áramláskor is, és akkor is, amikor a szivattyú nem merül el teljesen.

Az, hogy a nyomócsonk a szivattyú tetején van megengedi, hogy a mérete kisebb legyen, így szűkebb helyeken is elhelyezhető.

A QDFU szivattyú rendelkezik speciális kivezetővel, mely intenzíven keveri a folyadékot, így kiszivattyúzza a leülepedett iszapot is.

WQ DFU 15-12-1,1 Premium

max. teljesítmény - 450l/min

max. emelőmagasság - 16m

motor teljesítmény - 1,1kW

max. felvett feszültség. - 6,5A

kifolyócsonk/ tömlő - 1½''/40mm

szennyeződés max. átmérője - 8,5mm

kábel - 8m

                                                                                                                      230V