Szivattyúk

Szinte minden halgazdaságban dolgozó szakembernek hasznos segítőtársa lehet egy megbízhatóan működő szivattyú. A tó rendszereknek szükségük van a víz cirkuláltatásához, a tavak kiszivattyúzásához, vagy azok feltöltéséhez. A cirkuláltatott víz szűréséhez ideális az alacsony nyomású szivattyúk használata. Nagy mennyiségű vizet lehet gyorsan, alacsony energia-költségek mellett szivattyúzni (legfeljebb 250 cm víznyomásig).

A forgalomban lévő propeller szivattyúk garantálják a tavakban lévő víz cirkulációját, áramlását. Külső, nem merülős eszköz alkalmazásánál, egy helyhez kötött átemelő szivattyú a legjobb választás. A szennyvizet vagy piszkos vizet legjobban a búvárszivattyúval tudjuk kiszivattyúzni, bármely lapos vagy spirálisan megerősített tömlő segítségével. Ezek a szivattyúk nyomás alatt szállítják a vizet, kisebb átmérőjű (pl. 50 vagy 75 mm) tömlőt lehet használni. Még az iszap is problémamentesen kiszivattyúzható a tóból a robosztus, hordozható iszapmentesítő szivattyúval.

Annak érdekében, hogy a tó teljesen tiszta legyen, a leülepedő iszapot fel tudjuk szakítani a vízsugárral, és az iszapot ezután kiszivattyúzhatjuk a tóból a zagyszivattyú segítségével, melyeknek speciálisan megtervezett szivattyúkamrájuk, eldugulás-mentes működést biztosít.  Cégünk mindenféle felhasználásra kínál megfelelő kapacitású szivattyút (tisztavíz szivattyú, zagyszivattyú, univerzális szivattyú vagy akár iszapmentesítő), melyek kiváló német minőséget biztosítanak, nagyszerű teljesítményt nyújtanak, alacsony energiafogyasztás mellett.

Tételek: 1 - 15 / 30 (2 oldal)