Cikkszám: pilz merülő 1100 w
Készletinfó: Előrendelhető
408 000 Ft
Nettó ár: 408 000 Ft

Elérhető opciók

Ennél a típusnál az úszó test alatt van elhelyezve a motor ezért Aqua-Pilz merülőmotoros kivitel tökéletesen alkalmas a természetes vizek levegőztetésére. Amikor nem üzemel csak egy kis része látható az úszó testnek (rendelhető világoskék és levél zöld színben). Megbízhatóságának köszönhetően kiváló oxigéndúsító képességgel rendelkezik és ezen felül gyönyörű látványt nyújt a háttérben, például parkokban. A merülő-motoros kivitelt alacsonyabb és meglehetősen széles szökőkutat formál. Télen is kiválóan működtethető, megakadályozza a jégképződést.

A strapabíró rozsdamentes-acél motorja, masszív kardántengellyel és csapággyal, hosszú távú működésre van kifejlesztve. Azért, hogy a motor tartósságát maximalizáljuk egy dupla vízzáró szerkezettel, és egy speciális vízzáró gyűrűvel egy olajtartályban integráltuk. A vízzáró egység gazdaságos energia felhasználást és hosszú élettartamot eredményez. A víz-terelőlap hidrodinamikusan megtervezett, hogy megelőzze az energia veszteséget. A terelőlap elosztja a vizet és nagy szökőkút-gyűrűt hoz létre. A bemetszés a terelőlapon szétszórja és megtöri a vizet, ezáltal tovább javítja az oxigén ellátást.

Az Aqua-Pilz merülőmotoros kivitelnek is egy rozsdamentes acél rácskosara van (különböző résnagysággal kapható), hogy megakadályozza a halak és növények bekerülését a szivattyúházba.

Egy speciális verzióját tudjuk ajánlani az Aqua-Pilz merülőmotoros kivitelnek, melynek magasabb a szökőkútja. Ez egy díszítő verzió, melynek alacsonyabb az oxigén szállítási foka, ellenben gyönyörű szökőkutakat hozhatunk vele létre kis kerti tavakban és nagyobb tavakban is.

A levegőztetőket használatra készen szállítjuk kábellel és motor védővel. Az összes rácskosár, tartozék, motor tengely és csavar rozsdamentes anyagból készül.

 

Teljesítmény kW 1,1
Felvett teljesítmény Watt 1400
Feszültség Volt 400
Fordulatszám 1/min 1400
Terítési távolság m 5
Kilövellési magasság m 0,7
Min. mélység m 0,65
Szívási mélység m 3,5
Hatósugár m 55
Átáramoltatott vízmennység m3/h 300
Méret cm 80 X 65
Súly kg 30