Cikkszám: handy polaris
Készletinfó: Raktáron
279 000 Ft
Nettó ár: 279 000 Ft

Elérhető opciók

Azon halasgazdáknak ajánljuk ezt a professzionális szerkezetet, akik meg szeretnék előzni az oxigénhiány miatt fellépő halpusztulást. Folyamatosan ellenőrizni tudjuk a víz oldott oxigén tartalmát, ezáltal biztonságban tudhatjuk állományunkat. Ez a legújabb hordozható műszer az oldott oxigén mérésére, mely alacsony karbantartási igénye van. Egy új szondával és mikroprocesszor vezérelt elektronikával dolgozik. 9 V-os alkáli elemmel működik, mely 1400 óra használatot biztosít.

A szonda kijelzőjén kiválasztható a használni kívánt nyelv, illetve hogy milyen tizedesjegyig mutassa a kijelzett értéket. Az oxigénszint mérő automatikusan kalibrálóval, egy automatikus szonda ellenőrzővel rendelkezik! Százalékban illetve mg/l-ben méri az oldott oxigén mennyiségét, a hőmérsékletet és a sótartalmat. A hőmérséklet és légköri nyomás segítségével kompenzálj a méréseket.

Ez a legkönnyebben használható oxigénszint ellenőrző berendezés, melyet egy táskával, karbantartási készlettel és használati útmutatóval kínáljuk.

A továbbfejlesztett változata egy belső memóriahordozóval van felszerelve, melyre több mérési eredményt is tudunk rögzíteni. Az adatokat számítógépre is át tudjuk menteni, az usb kimenetet külön rendelhetjük meg hozzá (59.000,- Ft + áfa).