Cikkszám: permetezos eteto
Készletinfó: Raktáron
350 000 Ft
Nettó ár: 350 000 Ft

Elérhető opciók

Egyre több halgazdaságban merül fel az igény a magasabb minőségű tápok használatára, mely egy professzionális etető mechanizmust követel meg. A halak optimális növekedése és az etető optimális használata csak jól beállított adagolású etetővel lehetséges pazarlásmentesen. A kézzel végzett etetés nehézkes és drága célkitűzés, de az automatikus etető jelentős terhet vesz le a vállunkról és lényegesen lecsökkenti a munkaórák számát.

A haltermelők igények kielégítésére fejlesztették ki a permetezős etetőt, mellyel lehetővé válik nagy mennyiségű takarmány szétszórása a tavon, anélkül, hogy egy szem is kárba veszne. A táp egy erőteljes ventilátor levegőáramlásába kerül be és ennek segítségével szétoszlatja a tavon 8 m távolságban. A szerkezet garantálja a karbantartásmentes, gond nélküli működést hosszú távon és gyakorlatilag a tökéletes takarmány elosztást.

A permetezős etető a 2-7 mm-es takarmányhoz megfelelő, melynek egyenletes adagolását a takarmánytartályon kívül található adagoló ujjak garantálják. Az eldugulás gyakorlatilag lehetetlen. A takarmánytartályon kívülről van egy mérőskála, így könnyen és gyorsan be lehet állítani a takarmány granulátum méretét, még akkor is, amikor a garat teli van.

A takarmány silók 60 - 120 és 200 kg-ra lettek áttervezve. A négyszögletes forma megkönnyíti a problémamentes feltöltést.

A tető manuálisan nyílik és egy gázrugós teleszkóp kényelmesen tartja azt nyitva. Emellett egy rozsdamentes acél szerkezet található a garat tetején, mely megakadályozza, hogy bármilyen csomagoló anyag a takarmánnyal együtt a tartályba juthasson.

Minden permetezős etető tartozéka az oldalán elhelyezett rozsdamentes acél keret, amely megkönnyíti a telepítést.

A Profi permetezős etető különböző szabályozó opciókkal kapható. Az összes változat 230 V hálózati feszültséggel működik és csak egy közönséges csatlakozó aljzatot igényel a ventilátor és a szabályozó működtetéséhez.

A szabvány verzió egy speciális időzítővel és kijelzővel kapható. Ez az időzítő egy biztonságos burkolattal védett, az etető garat mellett van elhelyezve. Így lehetővé válik a takarmány mennyiségének és az etetések számának szabályozása.

Kapacitás Méret Töltési magasság
60 kg 56 cm 105 cm
120 kg 70 x 70 cm 85 cm
200 kg 74 x 74 cm 115 cm