1. A Portál üzemeltetője

A Portál üzemeltetője a Megafish Kft. melynek adatai a következők:
cégjegyzékszám: 03 09 123360
székhely: 6500 Baja, Kölcsey Ferenc u. 14..
adószám: 23569418-2-03
közösségi adószám: HU23569418
számlavezető bank: MKB Bank Zrt.
bankszámlaszám: HU 20 10300002-13183541-00014904
IBAN/EUR: HU 91 10300002-13183541-00014887
SWIFT/BIC: MKKBHUHB

Ügyfélszolgálat:
Tel: +36 30 6473878

E-mail: info@haltenyesztes.hu

2. Regisztráció

A Portálon történő vásárláshoz regisztrációra van szükség, ahol kötelező jelleggel az alábbi adatait kell megadnia
-név/cégnév
-email cím
-jelszó
A számla kiállításához későbbiekben meg kell adnia a vevő nevét, címét és a szállítási címet. Az adatainál célszerű telefonszámot megadnia. A napközbeni telefonszám közlése azért fontos számunkra, mert sürgős információk mellett a kiszállítás időpontját is telefonon egyeztetjük kedves Ügyfeleinkkel. Amennyiben telefonon nem tudjuk felvenni a kapcsolatot, a termékek szállítási ideje meghosszabbodhat.

A regisztrációval Ön kijelenti, hogy cselekvőképes, a rendelés megtételére jogosult.

A regisztráció során megadott adatait a vonatkozó adatvédelmi jogszabályok szerint megőrizzük és harmadik személyeknek nem szolgáltatjuk ki. A rendelés során megadott adatai a futárszolgálat részére a kiszállítás érdekében, célhoz kötötten kerülnek átadásra.
3. A szerződés tárgyának lényeges jellemzői
Valamennyi termék mellett megtalálja annak részletes leírását, valamint a fizetendő vételárat.

4. Rendelés

Ön a Portálon feltüntetett termékeket (a továbbiakban „Termékek”) a Portálon keresztül rendelheti meg. A megrendelés beérkezését a rendszer automatikusan azonnal visszaigazolja az Ön által a regisztráció során megadott email-címre.

A megrendelés rögzítéséről, és a szállítás várható időpontjáról e-mailben küldünk tájékoztatást („visszaigazolás”). Rendelése ezen visszaigazolással válik véglegessé, azaz Cégünk ezen visszaigazolással – és a vételár megfizetésével - válik kötelezetté a Termék leszállítására.

A megrendelések feldolgozása és kiszállítása hétköznapokon történik, hétvégén az ügyfélszolgálat szünetel.

A Megafish Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen,az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse. A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását a vásárló vevőszolgálatunkon, elektronikus levelezési címen illetve telefonon teheti meg a megrendelés visszaigazolásától számított 24 órán belül.

5. Garancia / Jótállás

Az általunk forgalmazott termékekre (rendeltetésszerű használat esetén) 12 hónap teljes körű garanciát vállalunk.

Célunk, hogy vásárlóink elvárásait teljesítsük, különös figyelmet fordítva az esetleges reklamációkra.
Ennek szellemében minden problémás esetet a lehetőség szerint a legrövidebb idő alatt igyekszünk orvosolni.
Amennyiben a kiszállított termékkel kapcsolatban valamilyen hibát vagy azon sérülést észlel, mihamarabb lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.
Kérjük vásárlóinkat, hogy a csomagot a futár előtt bontsa fel és ellenőrizze annak tartalmának sértetlenségét!
Amennyiben a termékről felbontás után kiderül, hogy sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral. A sérült termékek cseréjét a lehet legrövidebb határidővel díjmentesen lebonyolítjuk.
A garancia megszűnik, ha a hiba oka szakszerűtlen szerelés vagy nem rendeltetésszerű használat.

6. Elállás

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet szerinti elállási jogát a termék kézhezvételének napjától számított tizennégy munkanap elteltéig írásban gyakorolhatja, a Termék egyidejűleg történő visszaküldésével.

A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Cégünk azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését, a termék károsodása esetén a csökkentett vételár kerül visszafizetésre.

Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen a Megafish Kft. részére visszajuttatni, az elállási jog nem gyakorolható.

A vételár visszafizetésére a termék visszaküldésétől számított 14 napon belül átutalással kerül sor a vevő által megadott bankszámlaszámra.

7. Fizetés módja:

Rendelését csak abban az esetben tudjuk érvényesíteni (a fizetés módjától függetlenül), miután vételár teljes összegét megkaptuk! Magyarországon a következő fizetési módok közül választhat:
I. Banki átutalás
Amennyiben a banki átutalást választja, kérjük utalja át a teljes vételárat a visszaigazolásban vagy a jelen ÁSZF 1. pontjában megjelölt bankszámlaszámra(..). A megrendelt Termék kiszállítására a vételár a bankszámlánkon történő jóváírását követően kerül sor, ezért kérjük, a vételárat a visszaigazolás kézhezvételétől számított 3 banki napon belül elutalni szíveskedjék. Későbbi utalás esetén a szállítási határidő meghosszabbodik.
II. Készpénzes fizetés
Amennyiben az ön által rendelt terméket személyesen kívánja átvenni telephelyünkön (6500 Baja, Tanya I. ker 0625/5. Hrsz., Térkép itt) Ezt térítésmentesen megteheti az előzetes egyeztetés, és a rendelés visszaigazolásának megérkezte után. Hétköznapokon 8-17h-ig állunk rendelkezésére.

III. Utánvétes fizetés

Ezt a lehetőséget választva a megrendelése azonnal feldolgozásra kerül, de a szállítási költséget az óriási méretbeli különbségek miatt nem tudja előre kalkulálni, ezért ez esetben a végleges szállítási költségről kollégánk a visszaigazoló e-mailben vagy telefonon fogja tájékoztatni.


8. Szállítási határidő

Mivel a Termékekből legtöbb esetben készlettel nem rendelkezünk, a szállítási határidő mindig az adott rendelés függvénye, átlagosan 10-14 munkanap között mozog. A visszaigazolásban a vállalt szállítási határidőt pontosan megjelöljük. Ha a közölt szállítási határidő esetleg nem megfelelő, kérjük, hogy ezt a visszaigazolás megküldésétől számított 24 órán belül jelezni szíveskedjék.

Amennyiben a Termék nem érkezik meg Önhöz az a visszaigazolásban megjelölt időpontig, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, a problémát azonnal kezeljük!

9. Szállítási költségek

A Termékek kiszállítása a Magyar Posta Zrt.-vel háztól-házig, a rendelésben megadott címre történik. A szállítási költségek a vételáron felül fizetendők. A szállítási díj felszámítása a mindenkori postai díjszabás alapján történik.  A Rendszerünk az óriási méret és súlybeli eltérések miatt nem tudja a szállítási költségeket előre kalkulálni, ezért ennek összegéről a kollégánk fogja tudni tájékoztatni visszaigazoló e-mailben vagy telefonon.


10. A vásárló megtekintési kötelezettsége

A Termék átvételekor köteles a leszállított Termékek mennyiségét és csomagolását ellenőrizni. A mennyiséggel illetőleg olyan, a Termék csomagolását is érintő károsodásokkal kapcsolatos észrevételeket, melyek az átvételkor megfelelő gondossággal észlelhetőek, csak akkor tudunk elfogadni, ha azt a szállítónak jelzik.

Amennyiben a csomagolást sérültnek ítéli, bontsa fel a csomagot és ellenőrizze az áru épségét!

Sérülés esetén kérjük, vetessen fel jegyzőkönyvet a szállítóval.

A Termék átvételét követően csak olyan hibákra vonatkozó észrevételeket tudjuk elfogadni, amely az átvételkor megfelelő gondosság esetén sem volt észlelhető.