Professzionális oldott oxigén mérő

Figyelem! Áraink nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák!

Professzionális oldott oxigén mérő 238,000 Ft
Cikkszám: handy polaris
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
0 vélemény

alapul véve 0 vélemény

* Professzionális oxigén mérő II.:

Címkék:

Leírás

Azon halasgazdáknak ajánljuk ezt a professzionális szerkezetet, akik meg szeretnék előzni az oxigénhiány miatt fellépő halpusztulást. Folyamatosan ellenőrizni tudjuk a víz oldott oxigén tartalmát, ezáltal biztonságban tudhatjuk állományunkat. Ez a legújabb hordozható műszer az oldott oxigén mérésére, mely alacsony karbantartási igénye van. Egy új szondával és mikroprocesszor vezérelt elektronikával dolgozik. 9 V-os alkáli elemmel működik, mely 1400 óra használatot biztosít.

A szonda kijelzőjén kiválasztható a használni kívánt nyelv, illetve hogy milyen tizedesjegyig mutassa a kijelzett értéket. Az oxigénszint mérő automatikusan kalibrálóval, egy automatikus szonda ellenőrzővel rendelkezik! Százalékban illetve mg/l-ben méri az oldott oxigén mennyiségét, a hőmérsékletet és a sótartalmat. A hőmérséklet és légköri nyomás segítségével kompenzálj a méréseket.

Ez a legkönnyebben használható oxigénszint ellenőrző berendezés, melyet egy táskával, karbantartási készlettel és használati útmutatóval kínáljuk.

A továbbfejlesztett változata egy belső memóriahordozóval van felszerelve, melyre több mérési eredményt is tudunk rögzíteni. Az adatokat számítógépre is át tudjuk menteni, az usb kimenetet külön rendelhetjük meg hozzá (59.000,- Ft + áfa).

Vélemények (0)

Vélemények Értékelés írása

Írjon vélemény

Az Ön neve:

Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: